Bal satıcısı Ekrem İncel gözaltında

Bal satıcısı Ekrem İncel gözaltında
Televizyon ekranlarında 5 kilo balı 100 TL’ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel, Silivri’de arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı. İncel ile birlikte gözaltına alınan Mutlu Biçer ve Memiş Sandıkçı savcılık sorgulamasının ardından tutuklanma taleb
 İddiaya göre Ekrem İncel, Damla Arsa Ofisi adına televizyon kanallarında Silivri Beyciler Mahallesi'nde tarım arazisi olmasına rağmen arazileri planlı, projeli ve imarlıymış gibi gösterip satış reklamı yaptığı gerekçesiyle jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, arazi almak isteyen müşterilerin Yenibosna'daki televizyon binası önünden otobüslerle Silivri Beyciler Mahallesi'ne getirileceğini tespit etti. Şüphelilerin 3 yolcu otobüsü ve yaklaşık 10 araç ile birlikte 150-200 müşteriye arazi tanıtımı yaptıklarını belirleyen jandarma ekipleri, operasyon başlattı.

Adliye önünde gazetecilere darp
Operasyonda Ekrem İncel ve beraberindekiler gözaltına aldı. Bu sırada İncel, jandarma ekiplerine tepki gösterdi. Arazi tanıtımı yapılan vatandaşlar ise bölgeden uzaklaştırıldı. Savcı tarafından sorgulanan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Ekrem İncel'in avukatı Çağla Yılmaz ise “Müvekkilim asılsız suçlamalar ile karşı karşıya. Detaylı açıklamayı yapacağız” dedi. Bu arada İncel'in yakınlarının adliye önünde fotoğraf çekmek isteyen gazetecilere saldırdığı, bazı gazetecileri darp ettiği görüldü.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.