Balyoz davasında yeni gelişme

Balyoz davasında yeni gelişme
'Atamıza şikayet etmeye gidiyoruz'

Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanan asker yakınları Harbiye Orduevi önünde toplanarak Ankara'ya gitti. Yakınlarına destek amaçlı gittiklerini söyleyen ailelerin yanı sıra tutuklananlar arasında yakınları olmayanlarda Ankara'ya giderek destek vereceklerini söyledi. Tutuklu Tümgeneral Ahmet Yavuz'un eşi Lütfiye Yavuz, "Biraz sanki sona yaklaştığımızı hissediyor gibiyiz, yapacak bir şeyimiz olmasını istiyoruz. Bu sebeple bu yaşanan haksızlığı atamıza şikâyet etmeye gidiyoruz. Bize destek veren yanımızda olan herkesi saat ikide anıtkabire bekliyoruz" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in dün Hasdal Cezaevine giderek tutuklu askerleri ziyaret etmesi için ise Yavuz, cezaevindeki subayların silahlı kuvvetlerin personeli olduğunu ve personelini ziyaret etmesinin doğal olduğunu söyledi.

Ankara'ya gidenler arasında tutuklu asker yakınları dışında onlara destek için giden Selçuk Bayal de, "Hepsi bizim canımız ciğerimiz, içerdekiler bizim atalarımızın bize yadigârlarıdır. Onlara bir Türk vatandaşı olarak destek çıkmak zorundayız. Bunu böyle bilin" diye konuştu. Asker eş ve yakınları daha sonra otobüslerle Ankara'ya hareket etti

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.