Batı kesimleri yağışlı havanın etkisine girecek

Batı kesimleri yağışlı havanın etkisine girecek
Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Kuzey Ege kıyıları hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
evlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı(Lodos), ülkemizin güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.
Buzlanma ve don olayı uyarısı

Yurdun doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ayrıca, iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 Edirne'de sis

Edirne'de yoğun sis görüş mesafesini yer yer 30 metreye kadar düşürdü. Gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran sis, zaman zaman görüş mesafesini bazı bölgelerde 30, çukur yerlerde ise 20 metreye kadar düşürürken, trafikte aksamalara neden oluyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, sisin etkisini öğle saatlerinde yitirmesi bekleniyor. Öte yandan hava sıcaklığının 3 derece olduğu kentte akşam saatlerine kadar aralıklarla hafif sağanak yağış görülecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.