BEYLİKDÜZÜ YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANIYOR

BEYLİKDÜZÜ YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANIYOR
Beylikdüzü’nün faklı bölgelerine gerçekleştirdiği site ziyaretleri ile vatandaşlarla biraraya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, gerçekleşen görüşme neticesinde vatandaşların talebi sonucu sitenin 16 dönümlük bahçe düzenlemesi ile oyun grubu be
Toplantıda vatandaşların sorunları cevaplandıran Başkan Uzun, bölgedeki sorunları çözmek için uygulayacakları takvimden bahsetti. Başkan Uzun, geçmişte yapılan yanlış uygulamaları düzeltmenin görevi olduğunu, yapılan yanlışlardan biri olan iskân problemini elbirliği içersinde aşacaklarını ifade etti. Ardından Cihan Sitesi’ne gerçekleştirilen ziyarette de çocuk oyun alanı eksikliğinin ifade edilmesi üzerine siteye oyun alanı yapılacak.

16 dönümlük yeşil alan yapılacakGeniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken Beylikdüzü’nde park ve bahçe düzenlemesine büyük önem verdiklerini kaydeden Uzun, site toplantısı neticesinde Umut Sitesi’nde çevre düzenlemesini belediyenin devralarak 16 dönümlük araziyi yeşil alan haline getireceklerini ifade etti.
Her mahalleye bir anaokuluİl Özel İdaresi’ne şu anda mülkiyet problemi aşılmış okul arsaları teslim ettiklerini belirten Başkan Yusuf Uzun, "Şu anda Beylikdüzü’nde bir tane anaokulumuz var; Kavaklı Anaokulu. Biz Beylikdüzü’nde her mahalleye bir tane anaokulu kazandırmayı planlıyoruz. Bunların 5 tanesinin temelini kısa süre içersinde atıp bu sene içersinde açılışını yapacağız” dedi.

Beylik Pazarı Gürpınar’a taşınıyorBeylik Pazarının Gürpınar’daki pazar yerine taşınacağını ifade eden Başkan Yusuf Uzun, Beylik Pazarı’nın bulunduğu yerin Kent Meydanı olacağını açıkladı. Gürpınar ve Yakuplu’ya ait yeni meydanlar üreteceklerini söyledi. Başkan Uzun, 2010 yılı içersinde 5 sağlık ocağını bitirip hizmete açtıklarını, 45 bin ton asfalt dökümü yaptıklarını ve 50 km yeni yol açtıklarını ifade etti. Ayrıca Gürpınar’daki 27 dönümlük 80. yıl Cumhuriyet Parkı’nın yeniden onarılıp, aydınlatma işlemlerinin gerçekleştirildiğini ve de 13 Ocak 2011 tarihinde ihalesi yapılan metrobüsün tamamlanmasıyla ulaşımın bir hayli rahatlayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.