BÜYSİAD: İlçenin EMAR'ını çekeceğiz

BÜYSİAD: İlçenin EMAR'ını çekeceğiz
Kısa bir süre önce Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından açılışı yapılan Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği (BÜYSİAD) kurucuları, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Otuz kurucu üyesi olan derneği

BÜYSİAD: Büyükçekmece’nin EMAR’ını çekeceğiz!

Kısa bir süre önce Devlet Bakanı ve Başbakan yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından açılışı yapılan Büyükçekmece Sanayici ve İş Adamları Derneği (BÜYSİAD) kurucuları, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Otuz  kurucu üyesi olan derneğin genel sekreteri Levent Ak “Önce bölgeyi ve Büyükçekmece’yi tanımak için ilçenin EMAR’ını çekeceğiz”  dedi.

Vasıflı elaman yetiştirecekler

Bölgede yaşayan insanların çoğunun vasıfsız olduğunu belirten Levent Ak, “Öncelikle kendi insanımızı vasıflı hala getirmek için Milli eğitim ve İş- Kur ile koordinelı olarak çalışacağız. İstihdama yönelik çalışmalarımız olacak. Bizim hangi iş yerimizin hangi meslekten elemana gereksinmesi varsa o yönde kurs açarak mesleki eğitimler vereceğiz ve Büyükçekmeceli iş adamlarını bir çatı altında toplayarak Büyükçekmece sınırları içerisinde kayıt dışı bir firma kalmasın istiyoruz”şeklinde konuştu.

Kaymakam Gündüz’ün desteği büyük

Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz’ün teşvikleriyle kurulan BÜYSİAD’ın amacı Büyükçekmece de iş dünyasını ilgilendiren ticari ekonomik kültürel ve sosyal etkinliklerin yanın da diğer sanatsal ve sportif etkinliklerin de Büyükçekmece’ye getirilmesine ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak. Ayrıca ilçe’nin bütününü ve geleceğini ilgilendiren çalışma ve projelerde etkin rol oynayarak, Büyükçekmece de iş dünyasının sorun ve gereksinimlerini saptamak, bunlara çözüm önerileri getirmek amacıyla ilgili makamlara ileterek Büyükçekmeceli sanayici ve işadamlarının sesi olmak. Yerel, Ulusal ve Uluslararası kurumlar ile işbirliği yaparak, toplumumuzun ekonomik, kültürel ve sosyal yapısına katkıda bulunmak.

Ünlü işadamları kurucu

Kurucu üyeler arasında ilçemizin büyük firmalarından Fıratpen ve Akçansa gibi 30 iş adamının bir araya gelerek oluşturduğu ve  Başkanlığını Aydınlı giyimin sahibi Ömer Faruk Kavurmacının yaptığı BÜYSİAD yönetimi şu isimlerden oluştu:

 Fıratpen Güneş Demir, Taypa Tekstil Osman Akdağ, Kayalar End.Mutfak San. Nuray Kaya, Palaska Kemer Hikmet Sönmez, Unteks Ömer Çetin ve Silter’ den Muzaffer Serinli 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.