Büyükçekmece’de neler oluyor?

Büyükçekmece’de neler oluyor?
Büyükçekmece’de son günlerde meydana gelen olaylar, yurttaşlar arasında tedirginlik yarattı. Sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen çete Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan operasyonlarda ele geçen belge ve bilgiler büyük bir organi

Büyükçekmece’de son günlerde meydana gelen olaylar, yurttaşlar arasında tedirginlik yarattı. Sahte belgelerle silah ruhsatı düzenleyen çete Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan operasyonlarda ele geçen belge ve bilgiler büyük bir organize suç şebekesini ortaya çıkarttı.

İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda polislikten atılma Okan A’nın sorgusu devam ederken, olayla ilgili çok sayıda kişide gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında emniyet mensupları, bazı işadamlarının da bulunduğu öğrenildi.

Büyükçekmece huzursuz

Son günlerde meydana gelen cinayet, işyeri basma vs gibi olaylarla sarsılan Büyükçekmecelilerin kafası son operasyonla daha da karıştı. Adeta Emniyet Müdürlüğü gibi çalışan çetenin silah ruhsatı, ehliyet verdiğini ortaya çıkması yurttaşlar arasında “Bu sahte ehliyet ve ruhsatlar bizde de olabilir mi ?” kaygısını gündeme taşırken, operasyonun sonucunu da merakla beklemeğe başladılar.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan yaklaşık 50 kişi dün Büyükçekmece Adliyesi’nde sorguya alındı…


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum