Çatalca’nın Huzuru Masaya Yatırıldı

Çatalca’nın Huzuru Masaya Yatırıldı
Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısı ile Çatalca’da emniyet yönünden yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

 Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezinde düzenlenen ve Ev sahipliğini Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Haktan Elban’ın yaptığı toplantıya başta Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan olmak üzere, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Oktay Hanay,Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Peçen, Çatalca’dan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ender Sevim ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşlar katıldı.
Ana Gündem Trafik Ve Park Sorunu Oldu
Düzenlenen toplantının ana gündemi ise ilçe içerisinde gelişigüzel park edilen araçların cezai işlem uygulanarak çekici ile parka çekilmesi oldu. bu konuda yaşanan sıkıntıları aktaran Emniyet Müdürü Elban’ın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Taşdan, yurtdışında trafik denetimleri noktasında örnekler vererek Çatalca’da uygulanan çekici hizmetinin kaldırılıp kaldırılmamasını, böyle bir talebin olup olmadığını katılımcılara sordu. Kaymakam Taşdan’ın çekici hizmetinin devam edip etmemesine dair sorduğu soruya ezici çoğunlukla çekici hizmetinin devam etmesi görüşü galip geldi.
Madde Bağımlısı Gençler Sorunu İrdelendi
Toplantıda Çatalca’nın emniyetine dair birçok konu ele alınırken, ilçe içerisinde bazı vatandaşları tedirgin eden madde bağımlısı gençlerin de durumu ele alındı. Daha konu ile ilgili yaşanan sorunlarda farklı yollardan çözüm arandığını, ancak ortak hareket ve kurumlar arası işbirliği ve yeterli eğitimle bu sorunun üstesinden gelinebileceğini söyledi.
Toplantı sonunda görüşlerini dile getiren Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Haktan Elban, ‘’Gerçekleştirdiğimiz toplantı ile ilçemizde gerek asaiyiş, gerek trafik yönünden sorunları masaya yatırdık. Biz vatandaşımızın sorunlarınıçözmek adına her türlü yeniliğe açığız, ancak vatandaşlarımızdan da bu konuda destek bekliyoruz. Özellikle araçların park edilmesi noktasında vatandaşlarımızın daha itinalı olmalarını bekliyoruz. Çatalca asayiş yönünden istanbul’un en sorunsuz ilçelerinden biri. Bu durumun bu şekilde kalması ve suç oranının en aza indirilmesi için gerek önleyici ekiplerimizle, gerek asayiş ekiplerimizle vatandaşımızın hizmetindeyiz.
Yapılan huzur toplantısı Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi salonunda verilen mini ikramla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.