Cemevlerinin statüsü hakkında konuştu

Cemevlerinin statüsü hakkında konuştu
Devlet Bakanı Faruk Çelik, bugün yaptıkları toplantıda cemevlerinin statüsü ile ilgili çıkan rapor üzerine değerlendirme yaptıklarını belirterek, ''Sorun alanlarıyla ilgili belirlediğimiz çözüm önerileri üzerine çok sağlıklı bir gidiş var'' dedi.
 Devlet Bakanı Faruk Çelik Rixsos Otel'de düzenlenen Medya Oskarları Ödül Töreni'ne gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, bugün Alevi çalıştaylarının devamı niteliğinde bir toplantı yapıldığını hatırlatması üzerine bu konuyla ilgili çalışmaları aksatmadan sürdürdüklerini kaydetti. Çelik, ''Bugün de yine bazı arkadaşlarla cemevlerinin statüsü ile ilgili çıkan rapor üzerine değerlendirme yaptık. Fevkalade güzel bir toplantı oldu'' dedi.

Çelik, yakın bir zamanda, bugüne kadar yaptıkları çalışmaları anlatan bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.
''Toplantıda nasıl bir karar alındığı''
sorusuna Çelik, ''Bence iyi. Sorun alanlarıyla ilgili belirlediğimiz çözüm önerileri üzerine çok sağlıklı bir gidiş var'' yanıtını verdi.

''Cemevlerinin statüsü ne oldu?'' sorusunu Çelik, ''Statü konusunda karar var biliyorsunuz. Ne olacağı konusunda güzel bir değerlendirme yapıldı bugün'' diye yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.