CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolu Demokrasi Şehitlerini Unutmadı

CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolu Demokrasi Şehitlerini Unutmadı
CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolu Örgütüne bağlı Lise Komisyonu üyelerinin hazırladığı Uğur Mumcu ve Demokrasi Şehitlerini ilçe binasın da düzenlenen programla andı.
Vurulduk, asıldık, öldürüldük ey halkım, unutma bizi!
 
 
CHP Büyükçekmece İlçe Gençlik Kolu Örgütüne bağlı Lise Komisyonu üyelerinin hazırladığı Uğur Mumcu ve Demokrasi Şehitlerini ilçe binasın da düzenlenen  programla andı.
 
İlçe Örgütünün yoğun ilgi gösterdiği  anma programında saygı duruşunun ardından  konuşan CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Kerim Menteşoğlu “Başta Uğur Mumcu olmak üzere tüm demokrasi şehitlerini saygıyla anıyoruz.Onların bağımsızlık ve demokrasi adına gösterdikleri mücadele bizim rehberimiz olacaktır” şeklinde konuştu.
 
Uğur Mumcu için yazılan eserlerin seslendirildiği anmada “Demokrasi Şehitlerimiz” adlı belgesel filmde gösterildi.
 
Anma programında bir bildiri yayımlayan CHP Gençlik Kolu Örgütü tarafından yayımlanan bildiride şu görüşlere yer verildi:
“bizler unutmayalım ki cesur bir kez, korkak bin kez ölür.Önemli olan, insanın böyle bir toplumda bir "mezar taşı" gibi suskunluk simgesi olmamasıdır diyerek korkmadan ölüme yürüyen tüm demokrasi savunucularının  izlerinde yürümeye  devam edeceğimizi belirterek Tam Bağımsızlık ve Demokrasi uğruna gösterdiğimiz mücadeleden asla  vazgeçmeyeceğimizi bildiririz.Yolunuz yolumuzdur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum