CHP’lilerden en anlamlı hediye

CHP’lilerden en anlamlı hediye
CHP Beylikdüzü ilçe Başkanı işadamı Ekrem İmamoğlu tarafından bağış olarak yaptırılan Atatürk Büstü, 75.Yıl Cumhuriyet Lisesi bahçesinde törenle açıldı.


CHP Beylikdüzü ilçe Başkanı işadamı Ekrem İmamoğlu tarafından bağış olarak yaptırılan Atatürk Büstü, 75.Yıl  Cumhuriyet Lisesi bahçesinde törenle açıldı.

İlçer Başkanı işadamı İmamoğlu, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e sonsuza dek sahip çıkacaklarını belirterek “Onun devrimlerinin aydınlığında yürümeğe devam edeceğiz. O’nun eserlerine geleceğimiz olan gençlerimiz sonuna kadar sahip çıkacaktır” dedi.

Törenle açıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 75 Yıl Cumhuriyet Lisesi Okul’u bahçesine yaptırılan Atatürk büstünün açılışına katıldı. Törene Başkan Yusuf Uzun ile birlikte, Kaymakam Yusuf Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, büstün yapımında emeği geçen CHP eski İlçe Başkanı İşadamı Ekrem İmamoğlu,CHP ilçe başkan ve yöneticileri, meclis üyeleri ile yurttaşlar katıldı..

Atatürk’e minnet borçluyuz

Törende konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, büstün yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. “Öncelikle bu yurdu bize emanet eden başta Mustafa kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyen Başkan Yusuf Uzun, “Bu ülkeyi insanlığa hizmet anlamında çağın daha da ötesine taşımak, mutlaka doğru bilgiye ulaşmakla mümkündür. Gençler, çocuklarımız sadece geleceğin liderleri değil bugünümüzün de ortaklarıdır. Gençlerimiz çok çalışarak en iyi şekilde eğitimlerini tamamlamalı, biz de gençlerimize bu imkânı sağlamalıyız” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.