Cumhurbaşkanlığı Sarayı 'Külliye' Oldu

Cumhurbaşkanlığı Sarayı 'Külliye' Oldu
Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ismi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olarak değiştirildi.
Cami ile Birlikte Cumhurbaşkanlığı Sarayı 'Külliye' Oldu
Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ismi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi olarak değiştirildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak duyurulan kompleksin ismi geçen Cuma günü Beştepe Millet Camii'nin açılışından sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi oldu.

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesindeki iletişim bilgileri hanesindeki posta adresi, Çankaya Köşkü'nden Beştepe'ye taşınılmasıyla değişmişti. Geçen hafta sonuna kadar posta adresi 'Cumhurbaşkanlığı Sarayı 06560 Beştepe-Ankara' olarak veriliyordu.



Cumhurbaşkanlığı Sarayı yanında inşa edilen Beştepe Millet Camii'nin resmi açılışının yapılmasıyla sarayın isminde de değişikliğe gidildi. 'Saray' yerine 'Külliye' ifadesi kullanıldı.



ERDOĞAN DA "KÜLLİYE" DİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında uzun süre 'Saray' yerine 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ifadesini kullanmasına karşın Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde adres 'Cumhurbaşkanlığı Sarayı' olarak yer alıyordu.

Cuma günü gerçekleşen cami açılışı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İnternet Sitesi'nde de değişikliğe gidilerek 'Cumhurbaşkanlığı Külliyesi' yazıldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.