Dilara cinayetinde korkunç açıklama

Dilara cinayetinde korkunç açıklama
ABD'nin Philadelphia kentinde, erkek arkadaşının öldürdüğü milli sporcu Dilara Elysse Özen cinayeti ile ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı.
 Erzurum'da 2011 yılında düzenlenen Unıversiade oyunlarında Türkiye Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı formasını giyen Dilara Özen’in, erkek arkadaşı Andrew Messner (29) tarafından başı kesilerek öldürüldüğü açıklandı. Polis, Pennsylvania Eyaleti'nin Philadelphia kentine bağlı Bensalem kasabasındaki evinde 28 Eylül’de işlenen cinayet sonrası, anne Rhoda Özen’in, kızını banyo küvetinde başı kesilmiş halde bulduğunu açıkladı. Korkunç olay sonrası Dilara'nın erkek arkadaşı gözaltına alınmış, 25 yaşındaki Genç kadın son yolculuğuna çiçeklerle uğurlanmıştı. 
OLAY
28 Eylül’de, 29 yasındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürülen Dilara’nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulunmuştu. Bu yılın başlarında, Dilara Özen’e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülmüştü.

  Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.