Haberdar Gazetesi Gündem Bilirkişilerin bulamadığı belgeler çıktı ortaya.

Bilirkişilerin bulamadığı belgeler çıktı ortaya.

İstanbul Büyükçekmece 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde aidat davasına yeni belgeler damga vurdu. Bilirkişilerin bulamadığı, belgeleri davanın taraflarından gazeteci ortaya çıkarıp, mahkeme hakimine sundu.

2010/ 1385 Esas; Alkent 2000 Mahallesi'nde kendine çamlıca sitesi diyenlerin açtığı davanın 3. celsesine devam edildi. Aynı dava daha evvel sözde site tarafından icra mahkemesinde açılmış ve REDDEDİLMİŞTİ.
 
Hakim Mehmet Demirel, katip Gönül Temelkaya dan oluşan mahkemeye yeni bulduğu belgeleri sunan Dursun Boran,Alkent deki bütün oyunları bozdu. Emekli hakimlerden oluşan 3 ayrı bilirkişinin bulamadığı, rapor haline getiremediği çamlıca ve 7 tepe belgeleri, Alkentin mahalle olduğu 3 Haziran 2001 den evvel var olduğunu gösteriyor. Yani mahalle olduktan sonra kurulan site yok!
 
MAHALLELERDE DE SİTE OLUR İDDİASI ÇÜRÜDÜ.
 
Senelerdir verdiği hukuk savaşında Alkent mahalledir. Mahallede aidat, ortak gider olmaz diyen Gazeteci Dursun Boran'ın sunduğu belgeler şu:
1. belge Çamlıca kat malikleri kurulu ikinci toplantı tutanağı. Kat malikleri kurulunun 04.02.2001 pazar günü yapıldığı görülüyor. Diğer Yeditepe belgesinde 1997'de kat malikleri genel kurulu yapıldığı açık !

Bir gazeteci trilyonluk aidat vurgununda, aidat toplama iddiaları ve bilirkişilerin raporlarını çürüttü. Çamlıca ve 7 Tepe sitelerinin yok hükmünde olduğunu ortaya çıkardı. Karar duruşmasını Alkent deki binlerce aidat mağduru heyecanla bekliyor.

Bu belgelerle herşey bitti!

 İşte "Alkent neden site olmaz?" sorusunun belgeli cevabı... 

 

Gazeteci Dursun Boran senelerdir "Alkent 2000 site değil mahalledir, aidat ödemeyin" dedi. Sözde site idarecileri bu defa "mahalleler de siteler olur" deyip akıl karıştırdılar. Fakat bu belgeler Alkent'in neden site olmayacağını tek tek açıklıyor.

BELGELER HERŞEYİ AYDINLATTI! 

1. belge Çamlıca kat malikleri kurulu ikinci toplantı tutanağı. Kat malikleri kurulunun 04.02.2001 pazar günü yapıldığı görülüyor. Diğer Yeditepe belgesinde 1997'de kat malikleri genel kurulu yapıldığı açık !

PEKİ; Çamlıca ve Yeditepe diye 2 kısımdan oluşan, Alkent 2000 sitesi 3 Haziran 2001 pazar günü yapılan seçimle aynı adla mahalle oldu mu? Oldu. Yani mahalle olmadan evvel bu 2 sözde site varmış. Mahalle olduktan sonra kurulan yeni bir site değiller.

Mahalle olduğu içinde site, yönetimi, yönetim planı hükümsüzdür. Yargıtay da "Kat Mülkiyeti uygulanmaz" dedi.
 

 

Daha önce site olarak kurulan Alkent 2000, 3 Haziran 2001 Pazar günü yapılan seçimle resmen mahalle olmuş. Kaymakamlığın 24.12. 2008 tarih ve 799 sayılı belgesine göre mahallenin muhtarlığını da Banu Eraslan'ın yaptığı görülüyor.

Diğer 06.03.2009 tarih ve 897 sayılı B.Çekmece Kadastro Müdürlüğünün yazısında mahallenin yollarının 10.08.1993'te B. Çekmece Belediyesi'nin 747 nolu encümen kararı, 3194 sayılı İmar Kanununun 16. maddesi uygulamasıyla yolların kamuya terk edildiği görülmekte. Yolları da kamuya terk olmuş.

 

Çöpleri haftanın 3 günü Belediye topluyor. Güvenliği polis sağlıyor. Bağımsız parsellerdeki 2 katlı villalarda elektrik, su, doğalgaz saatleri de ayrı. Buna rağmen kendine site yönetimi diyen ve ayda bin 250 lira. Senede 16 bin lira civarında aidat toplamak isteyenlere karşı, Dursun Boran "mahallede aidat olmaz" diyerek rest çekip, hukuk savaşı başlattı. Sonunda kazandı. Bu belgelerle senelerce saklanan hakikatlar ortaya çıktı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *