Hasan Akgün'ün sokak iftarında binlerce kişiyi bir dövmediği kaldı. Öyle ağır laflar etti ki, ekranda izlerken "Yahu Büyükçekmece ne zamandan beri padişahla idare edilmeye başlandı" diye şaştım kaldım.
Bu yüzden sayın Başkana bir tavsiye; kanımca sizin artık istirahatgahınıza çekilme vaktiniz gelmiş. Çünkü bunlar doğrudan dimağ yorgunluğu belirtileri, diyen Arda Uskan'ın işte o yazısı:

BÜYÜKÇEKMECE HÜKÜMDARI HASAN PAŞA
Ne zaman ilk kez belediye başkanı seçildi, Büyükçekmece halkı bile hatırlamıyor artık. O kadar eski yani. Hasan Akgün'den söz ediyorum. Dün sokak iftarında binlerce kişiyi bir dövmediği kaldı. Öyle ağır laflar etti ki, ekranda izlerken "Yahu Büyükçekmece ne zamandan beri padişahla idare edilmeye başlandı" diye şaştım kaldım.
Vatandaşın suçu; mahallenin ortasına konan asfalt fabrikasını protesto etmek.
Ama ne yazık ki karşılığını önce "Susun lan" hitabıyla alıyor. Bu arada başkanın yaşlılıktan gözler de gitmiş, protestocular kadınlar çünkü. Ama başkan 'lan' diyor ısrarla. Sonra da adamın birine takıyor, onu da mekandan "Kaybol, çık dışarıya!" diye kovuyor.
Sonrasını bilmiyorum göstermedi televizyon; artık o oruçlu insanlar yemeklerini yediler mi, yoksa kalkıp gittiler mi...
Ama unutamadığım tek şey kadının birinin elindeki üstü ziftle kaplanmış üzüm salkımı. Açıp akciğerlerini gösteremediği için onunla yetinmiş canımın içi. Tabii anlayana.
Bu yüzden sayın Başkana bir tavsiye; B.Çekmece için çok değerli şeyler yaptınız biliriz ama kanımca sizin artık istirahatgahınıza çekilme vaktiniz gelmiş. Çünkü bunlar doğrudan dimağ yorgunluğu belirtileri.
İŞTE O YAZININ LİNKİ:
http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/arda_uskan/2012/07/27/vergi-kaciran--kacirmayan-cevap-bekliyor