İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek konuşmasına başlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu , geç de olsa Çatalcamızda bu güzel projenin açılışında burada olmaktan çok mutluyum, dedi.
Engelliler Eğitim ve Toplumsal Destek Merkezi açıldı. Program , Çatalca Toplum Destekli Halk Eğitim Merkezi Engelliler Folklor grubunun folklor gösterisi ile başladı. Folklor gösterisinden sonra projenin tanıtım filmi izlendi. Ardından engelli öğrenci Hasan Kuş’un Bize Fırsat Verin şiirini okudu.
BİZLERDE ENGELLİ OLABİLİRİZ!
Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan projeye destek veren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya ve Kalkınma Ajansı’na teşekkür ederek minnettar olduklarını dile getirdi.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Bizler de bir gün engelli olabiliriz. Bu merkez engellilerimize ve ailelerine umut ışığı oldu. Ben şahsım olarak Sn.Valimiz ve Kalkınma Ajansına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyor merkezin herkes için hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Programa İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, ve Feyzullah Kıyıklı, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, Avcılar Kaymakamı Savaş Tuncer, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz ve Baş Savcı Hasan Onur Dinç katıldı.