Haberdar Gazetesi Gündem 'Kentine güvenenler’ fuarda buluştu

'Kentine güvenenler’ fuarda buluştu

Sosyal Demokrat Belediyeler projeleriyle CNR EXPO Fuar Merkezi’nde buluştu. Sosyal Demokrat Belediyeler, Kentine Güvenen Kentler Buluşması adıyla 29 Mayıs Fetih Günü’nde İstanbul’a adeta “proje çıkarması” yaptılar.


Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları; Adnan Keskin, Sezgin Tanrıkulu, Erdoğan Toprak, Gürsel Tekin, Emrehan Halıcı ve Umut Oran İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte CNR Expo'daki fuarına gelişi sırasında fuara katılan Belediye Başkanları tarafından kapıda karşılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'un katılımıyla açılan fuarda aralarında; Büyükçekmece, Silivri, Çatalca, Avcılar Belediyelerinin de bulunduğu 61 Sosyal Demokrat Belediye katılıyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve kurmaylarıyla fuarı baştan sona dolaştı.
Bir belediyenin, sadece kendi öz kaynaklarına güvenerek, inanarak ve çalışarak başarılı olabileceğini göstermeyi hedefleyen “Kentine Güvenen Kentler Buluşması”; bu iddiasına kanıt olarak sosyal demokrat belediyelerin başarılarını ortaya koyacak. Buluşmada sadece bu seçim döneminde yapılan hizmet ve projeler değil; sosyal demokrat belediyeciliğin geçmişte başardığı ilkler ve geleceğe aktardığı vizyon da görücüye çıkacak. Sosyal demokrat belediyeler, kentsel gelişim, çevre, sağlık, sosyal hizmetler, spor, çocuk ve gençlik, kültür-sanat-tarih ve e-belediye hizmetleri olmak üzere 8 ana başlıkta, geçmişte yapılan çalışmaların yanı sıra, geleceğe yönelik projelerini de katılımcılarla paylaşacaklar. Etkinliğe Anadolu’dan katılacak, yerel yönetiminin temel taşı olan 1500 muhtar da sosyal demokrat belediyelerce konuk edilecek.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *