Haberdar Gazetesi Gündem Mobese çalışması baz istasyonu çıktı

Mobese çalışması baz istasyonu çıktı

Son üç yıldır Başakşehir’de mobese çalışması adı altında yapılan çalışmaların baz istasyonları için olduğu ortaya çıktı.

Başakşehir’de genellikle geceleri yapılan kazı çalışmalarının sıklaşması üzerine şüphelenen vatandaşlar, konuyu araştırdı.
Araştırmaları sonucunda ortaya çıkan sonuçla şok olan Başakşehir sakinleri son olarak Kayaşehir mahallesinde yapımı devam eden baz istasyonlarının etrafında toplanarak durumu protesto ettiler.
CHP’den destek
Alkış ve sloganlarla çalışmaları protesto eden Başakşehir sakinlerine CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ve Başakşehir Belediye Meclisi CHP grubu üyesi Serdar Bayraktar’da destek vererek konunun takipçisi olacaklarını söylediler. Konuyla ilgili bir açıklama Başakşehir sakinleri "Bu alana baz istasyonu kurulum çalışmaları yapılıyor. Burada yaşayan vatandaşlar sordukları zaman bizlere buraya köprü yapılıyor, mobese kurulacak gibi yalanlar söyleniyor. Baz istasyonu yapımında çalışan insanlar korktukları için çalışmalar gece geç saatlerde başlıyor gün ağarana kadar devam ediyor. Baz istasyonu trafosunun yapıldığı yere yakın çok sayıda apartman var. Bu çalışma ileride bizi ve ailelerimizi etkileyeceği ve hatta kansere neden olacağı için bunun yapılmasını istemiyoruz. Baz istasyonu yapılınca bunu istemediğimiz için yıkacağız" şeklinde konuştular.
CHP’lilerin konuyu önerge ile Belediye Meclis gündemine getirecekleri öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *