Gürpınar Nikah Salonu yaza yetişecek...

Gürpınar Nikah Salonu yaza yetişecek...
Gürpınar’a içinde nişan, düğün ve toplantı gibi organizasyonların da yapılabileceği nikâh salonu inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Uzun, “Beylikdüzü Nikâh Sarayı’nı bu yıl yaz aylarında hizmete hazır hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz
 
Yatırım ve yeni çalışmaların devam ettiği Beylikdüzü’nde nikâh sarayı yaz aylarına yetiştirilmeye çalışıyor.
 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ederek, insanlarla birebir iletişim kurmaya devam ediyor. Alevin Sitesi sakinlerinden Menduha Çalan’ın evine konuk olan Başkan Uzun, ardından bu hafta Gürpınar Dereağzı Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle meclisi toplantısına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Onların sorularını dinleyerek, cevaplandırdı. 2011 yılında metrobüsün hizmete girerek, E-5 bağlantısıyla Beylikdüzü sahili boyunca Yakuplu, Kavaklı ve Gürpınar’dan geçecek olan duble sahil yoluyla bölgeye ulaşımın kolaylaşacağını ifade etti. 
 
“Gürpınar Nikâh Sarayı’nı yaza yetiştirmeye çalışıyoruz”
Gürpınar’a içinde nişan, düğün ve toplantı gibi organizasyonların da yapılabileceği nikâh salonu inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Uzun, “Beylikdüzü Nikâh Sarayı’nı bu yıl yaz aylarında hizmete hazır hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nikâh salonu bulunmayan bölgeye, bu yatırımı kazandırmaktan mutluyuz. Nikâh sarayının bulunduğu binada içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile spor salonları bulunan bir spor tesisi de faaliyete başlayacak” dedi.
 
7 bin metrekare arsa alanı içerisine 6400 metrekare kapalı inşaat alanına sahip tesis, bodrum artı 2 kat şeklinde olacak. A, B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşan tesisin A ve B bloklarının bodrum katında kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna ve farklı spor aktivite alanları bulunacak. C bloktaysa açık yüzme havuzu ve kafeterya gibi mekânlar yer alacak.  
 
“Gürpınar’da imar sorunu yaşanmayacak”
Sahilde yer alan Gürpınar’ın beklentilerinin farkında olduklarını ve doğrultuda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Uzun vatandaşların imar sorununa değinmesi üzerine, “5 binlik planlar Büyükşehir Belediyesi’nden geçti. Binlik planlar da Beylikdüzü Belediye Meclisi’nden geçti. Nisan ayı itibariyle Gürpınar’da planlar bitmiş olacak. Böylelikle konut yatırımları rahatlıkla yapılıp, imar problemi yaşanmayacak” şeklinde bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.