İHMAL Mİ İNFAZ MI?

İHMAL Mİ İNFAZ MI?
Fatih'te Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'nde eşine az rastlanır bir cinayet işlendi. Polis merkezinin nezarethanesinde çıkan kavga sonucu yabancı uyruklu bir şüpheli bir kişiyi öldürdü, iki kişiyi de yaraladı. Olay Valiliğe intikal etti soruştu
 Karakolda güvenlik önlemi!
Fatih'teki Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi nezarethanesinde sabahın erken saatlerinde kavga çıktı. Olayda yabancı uyruklu bir şüpheli bıçakla 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı. Ölen şahsın cenazesi yapılan incelmelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Tartışmanın nedeni hakkında açıklama yapılmadı. Olayın ardından yaralılar bölgedeki hastanelere sevk edildi. Polis merkezi etrafında güvenlik önlemi alındı. 

İstanbul valiliği olaya el koydu
Cinayetin ardından olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı da polis merkezine geldi. Nezarethanede bulunan diğer şüpheli kişiler başka bir polis merkezlerine gönderildi. Yapılan incelemenin ardından kavgada ölen şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın nasıl gerçekleştiği hakkında emniyetten henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu arada olayın valiliğe intikal ettiği ve soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.