İntihar etmemiş, öldürülmüş

İntihar etmemiş, öldürülmüş
İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, iki gündür kendisinden haber alınamayınca eve giren polisler tarafından ölü bulunan ve cesedinin yanında tarım ilacı kutusu olduğu fark edilince intihar ettiği düşünülen 38 yaşındaki Serap Çiçek'in boğularak ö
 Çiçek'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan erkek arkadaşı 52 yaşındaki O.B., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Olay, Tuna Mahallesi 1688 Sokak'ta bulunan bir apartman dairesinde geçen cuma günü saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İki gündür kendisinden haber alınamayan ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Serap çiçek'in yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Çiçek'in yalnız yaşadığı eve giden polis, çilingir yardımıyla kapıyı açarak içeri girdi. Reklamcılık yaptığı bildirilen Çiçek, yerde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Serap Çiçek'in hayatını kaybettiği belirlendi.

İNTİHAR DEĞİLMİŞ

Polisin yaptığı ilk araştırmada, Çiçek'in cesedinin yanında tarım ilacı kutusu bulundu. Ancak Çiçek'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopside kadının bir başkası tarafından elle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

KATİL ZANLISI ERKEK ARKADAŞI ÇIKTI
Otopsinin ardından soruşturmayı derinleştiren polis, Çiçek'in yakın çevresini mercek altına aldı. Son olarak, bir süredir ilişki yaşadığı arkadaşı taksi şoförü O.B. ile görüştüğünü belirledi. Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden O.B., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Poliste susma hakkını kullanan ve bir süre önce boşandığı, 2 çocuğu olduğu öğrenilen katil zanlısı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Milliyet

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.