İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi

İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi
Taksim Gezi Parkı girişinde önlem alan polis, saat 19.00'da başlayan yürüyüşe ise TOMA'larla müdahale eti. İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi

İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesiİstiklal Caddesi'nde polis müdahalesiİstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi
Nuray Çokol ve Özgür Kaya çiftinin Gezi Parkı'nda yapılması planlanan nikahları polis engeline takıldı. Davetlilerden önce Gezi Parkı'na gelen Çevik Kuvvet ekipleri 17.15'ten itibaren parka girişleri yasakladı.

Saat 17.15'tan itibaren park griişnde önlem alan polis içeri girişlere izin vermiyor. Polis barikatının önünde toplanan bir grup ise sloganlarla parkın kapatılmasını protesto ediyor. Bir kadın ise parkın kapatılmasını protesto ederek polislerle tartıştı. Parka girmeye çalışan kadına polis engel oldu. Ancak kadının ısrarı üzerine polis kadının parka girişine izin verdi.


POLİS, TOPLANAN GRUBU PARKTAN UZAKLAŞTIRDI

Taksim Gezi Parkı'na girişlerini kapatan polis, toplanan grubu iterek meydana doğru uzaklaştırdı.

POLİSLE GÖSTERİCİLER ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Taksim Gezi Parkı'na girişlerini kapatan polis, toplanan grubu iterek meydana doğru uzaklaştırıyor. Bu sırada göstericilerle polis arasında arbede çıktı.

POLİS, İSTİKLAL CADDESİ ÜZERİNDE EYLEMCİLERE MÜDAHALE ETTİ

Akşam Gezi Parkı'na düğün ve forum için çağrı yapılmıştı. Saat 17.15'tan itibaren park griişnde önlem alan polis içeri girişlere izin vermedi. Polis grubu İstiklal Caddesi üzerine kadar uzaklaştırdı. Cadde üzerinde toplanan grup solganlarla bekleyişini sürdürüyordu. Polis TOMA'lardan su sıkarak eylemcilere müdahale etti. Polis daha sonra eylemcileri kovalamaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.