Kadınlar evlerden çıkıyor!

Kadınlar evlerden çıkıyor!
Tazegül önceki gün kadın kolları mahalle yöneticileriyle bir araya geldi, “Hiçbir şey hızımızı kesemez. Şimdi evde oturma zamanı değil, sokak sokak gezme zamanı” dedi.
Önceki gün Büyükçekmece CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Tazegül, partisinin kadın kolları mahalle yöneticileriyle bir araya geldi. Büyükçekmece Öğretmen Evi’nde tertiplenen kaynaşma yemeğinde Tazegül kadın üyelere ‘sokağa çıkın’ mesajı verdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda bayan yöneticiler tek tek söz alarak görüş paylaşımında bulundu.
Tazegül yaptığı konuşmada bayanlara evde oturmamaları gerektiğini belirterek, “Artık evde oturma zamanı değil. Hepimiz sokaklara çıkacağız, seçmenleri gezeceğiz, vatandaşın nabzını tutacağız. Hiçbir şey hızımızı kesemez” dedi. Tazegül ayrıca mahalle yöneticilerinden ihtiyaç sahibi ailelerin de tespit edilerek kendisine bildirilmesini, bu şekilde muhtaç ailelere gerekli yardımın yapılacağını söyledi.
Bundan böyle her ay farklı bir mahallede gerçekleşecek kadın kolları toplantısında alınan kararla genel seçimin startı verilmiş oldu. (Mehmet Ali Çatal)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.