Mezuniyet töreninde mini zirve

Mezuniyet töreninde mini zirve
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Polis Akademisi mezuniyet töreninde mini bir zirve gerçekleştirdi. 30 dakika süren görüşmenin ardından Kılıç "nezaket görüşmesi", Erdoğan da ''Görüşmek bize haram mı?'' dedi.
Başbakan Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç ile Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nin ardından sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Görüşmenin ardından Haşim Kılıç'a Başbakan Erdoğan'la görüşmesi soruldu. Kılıç, Başbakan Erdoğan ile yaptığı görüşmede gündemdeki konuları konuşulmadığını söyledi. Gazetecilerin, 'Başbakanla yaptığınız görüşmede Diyarbakır'dan Bağımsız Milletvekili seçilen ancak vekilliği düşürülen Mehmet Hatip Dicle'nin Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvurusu ile tutuklu vekillerin durumunun gündeme gelip gelmediğinin' sorulması üzerine Kılıç, "Hayır" yanıtını verdi. Başbakanla nezaket görüşmesi yaptıklarını belirten Kılıç, "Gündemdeki konularla ilgili herhangi bir konuşma olmadı" diye konuştu.

Erdoğan: Görüşmek bize haram mı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı seçiminden sonra kabine listesini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayına sunacağını bildirdi.

Başbakan Erdoğan, Polis Akademisi mezuniyet töreninden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, ''İçeride Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile bir görüşme yaptınız mı?'' sorusuna, ''Görüşmek bize haram mı?'' yanıtını verdi.

Yeni kabine seçimden sonra

Başbakan Erdoğan, ''Yeni hükümet için Çankaya Köşkü'ne ne zaman çıkacağı'' yönünde sorulan bir soru üzerine, ''Meclis Başkanlığı seçimini halledelim ondan sonra'' dedi.

Erdoğan, ''Salı gününü bekleyelim mi?'' sorusunu, ''Ben size haber veririm'' diye yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, ''Bu konuda bir sürpriz olup olmayacağına'' ilişkin soru üzerine de ''Bir sürpriz yok'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.