PTT'nin 9. şubesi yolda

PTT'nin 9. şubesi yolda
PTT Silivri İlçe Müdürlüğü ilçedeki şube sayısını arttırıyor. Geçtiğimiz günlerde 8. şubesini açan PTT, 9. şubenin de önümüzdeki günlerde açılacağını duyurdu.

 Merkez Hizmet binasındaki yoğunluğun azaltılması ve yerinde hizmet anlayışı ile vatandaşa kolaylık sağlamayı amaçlayan PTT, 8. şubesini ilçede inşa edilen Kiptaş 1. Etap Çarşısında açtı. Daha önce de cezaevinde şube açan PTT, önümüzdeki günlerde Alibey mahallesinde de bir şube açmaya hazırlanıyor.

Vatandaşa PTT'den kolaylık
PTT işlemlerinin tamamının yapılabildiği 8. şubenin Kiptaş'da açılmasının ardından 9. şubenin açılış çalışmalarına yoğunlaşan PTT Silivri Şube Müdürü Hasan Öztaş, "Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy, Cezaevi, Ortaköy, Kiptaş şubelerimizle birlikte, Alibey mahallesinde de çok yakında açacağımız şubemizle şube sayımız Silivri de 8’e çıkacak. Bu şubelerimizin hepsinde, yaşlılık ve emekli maaşlarının ödenmesi, fatura ödemeleri ve PTT işlemlerinin hemen hemen hepsi yapıla biliyor. Mahallelerde açtığımız şubeler özellikle yaşlılık maaşı alan vatandaşlarımız için büyük kolaylık sağlıyor. İnsanlar elektirik, doğalgaz kredi kartı gibi ödemlerini hemen yanı başlarındaki şubelerimizden yapacak. Merkez deki yoğunluğu da azaltmış olacağız. Kiptaş 1. Etap da açtığımız yeni şubemiz çevre konutlarda yaşayan vatandaşlarımıza da hizmet verecek. Bu konutlarda binlerce vatandaşımız ikamet ediyor. Orada açtığımız yeni şubemizden dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek bizlere teşekkür ediyor. Alibey Mahallesinde açacağımız yeni şubemiz de çok yakında hizmete girecek" dedi.

Haber: Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.