Ronaldo Urlalı oluyor!

Ronaldo Urlalı oluyor!
Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi Ronaldo'yla ilgili sevindirici bir haber verdi.
 Oscar ödüllü Hollywood çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini Urla'da geçirecekleri belirtildi. Ünlü çiftin denizden birkaç metre uzaklıktaki, yaklaşık 10 bin metrekarelik villa için peşin olarak 2.6 milyon dolar ödeme yaptığı öğrenildi. 7 yatak odası, iki oturma odası, özel havuz ve spor salonu bulunan villayı dünyaca ünlü yıldızlara emlak satışı yapan Proto Grup'un sahibi Alessandro Proto'nun bulduğu belirtildi. Proto Grup'un Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, Real Madrid'in ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun da önümüzdeki günlerde Urla'dan villa satın alabileceği müjdesini verdi. Paktaş, "Alessandro Proto ile Ronaldo zaten birbirini çok iyi tanıyor. Şu an Ronaldo ile görüşüyoruz. Kendisine yer arıyoruz. Urla veya Bodrum'dan villa almayı düşünüyor. Bu gidişle Urla emlak piyasası önümüzdeki günlerde hareketlenecek gibi görünüyor." dedi.
'YERİNİ SÖYLEYEMEM'

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in Urla'dan villa satın almadan önce ilçeye menajerlerini gönderdiğini anlatan Paktaş, "Villanın eski sahibi yabancı biriydi. Villanın Urla'nın neresinde olduğu ile ilgili bir açıklama yapamıyorum" dedi. Türkiye'de yeni bir akım başlattıklarını belirten Oya Paktaş, "Hollywood yıldızlarına Türkiye'de mülk edindirmeye çalışıyoruz. Talepler olduğu sürece Türkiye'ye yönlendiriyoruz. Daha önce Yunanistan'da ada sattık." dedi.  

medyahaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.