Savcı hastaneye kaldırıldı, iki terörist öldürüldü

Savcı hastaneye kaldırıldı, iki terörist öldürüldü
İstanbul Adliyesi'nde rehine operasyonu başladı. Eylemcilerden ikisinin öldüğü, bir eylemcinin ağır yaralandığı ve savcı Kiraz'ın hafif yaralı olarak kurtarıldığı belirtiliyor.
 Cumhuriyetin haberine göre; İstanbul Adliyesi'nde rehine operasyonu başladı. Eylemcilerden ikisinin öldüğü, bir eylemcinin ağır yaralandığı ve savcı Kiraz'ın hafif yaralı olarak kurtarıldığı belirtiliyor. Bazı kaynaklara göre ise teröristlerin ağır yaralı olduğu ileri sürülüyor.
Önce bir patlama sesi duyuldu. Ardından silah sesleri. Cumhuriyet muhabiri Canan Coşkun Adliye sarayından bildiriyor: 6. Katta bağrışmalar sürüyor aşağıdan gördüğümüz kadarıyla 6. Kat karıştı. Silah sesleri gelmeye devam ediyor.  Eylemcilerin öldürüldüğü bilgileri geliyor. Adliyeden ambulansla bir yaralı çıkartıldı... 2 teröristin öldürüldüğü, savcı Kiraz'ın da yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtilidi. Müzakere heyetinden Avukat Ebru Timtik: Çok kez ateş edildi. İçeride sağ kalan olduğunu düşünmüyoruz. Savcı beyin durumuna ilişkin bilgi yok  Ayrıntılar geliyor... 

KAYNAK: CUMHURİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.