Haberdar Gazetesi Kültür - Sanat Unutulmaz Eser “Hadi Öldürsene Canikom” Ses Tiyatrosu’nda Prömiyer yaptı

Unutulmaz Eser “Hadi Öldürsene Canikom” Ses Tiyatrosu’nda Prömiyer yaptı

Vigor Kültür Sanat yapımıyla yeniden sahneye taşınan Aziz Nesin’in unutulmaz eserleri Hadi Öldürsene Canikom, Beyoğlu’nun kalbindeki özel sahnelerden biri olan Orta oyuncular Ses Tiyatrosu’nda kapalı gişe prömiyerini gerçekleştirdi.. Yoğun ilginin olduğu gecede salonu tamamen dolduran seyirciler, oyunu baştan sona kahkahalarla takip etti.

Başarılı oyuncu kadrosunda Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde ve Bülent Alkış’ın yer aldığı oyunda, ilk dakikadan itibaren oyuncuların yüksek sahne enerjisi dikkat çekti. Yönetmen koltuğunda Barış Dinçel’in oturduğu “Hadi Öldürsene Canikom”un dekor tasarımını da Yönetmen Barış Dinçel üstlendi. 70’li yılların ruhunu yansıtan ve Beyoğlu’nun geçmişini bugüne taşıyan dekor, izleyenlerden tam not aldı.

 

Günümüz insanının yalnızlık ve sevgisizlik sorununa mizahi bir dille ışık tutan yetmiş dakikalık oyun, başladığı andan itibaren salonu kahkahalarla doldurdu. Çiğdem Erken imzası taşıyan oyunun muzip müziği ise sürprizli anlara eşlik etti.

 

Prömiyere pek çok sanatçı ve basın mensubunun yanı sıra Nesin Vakfı üyeleri de katıldı 

Oyun sonunda yapılan teşekkür konuşmasında Yönetmen Barış Dinçel, “Bizim bir hayalimiz vardı. Bu hayali yazan Aziz Nesin’e ve bu hayali gerçek kılan yapımcımız Serdar Akkaya’ya çok teşekkürler.” cümlesiyle sözlerini tamamladı. Prömiyere pek çok sanatçı ve basın mensubunun yanı sıra Nesin Vakfı üyeleri de katıldı. Bittikten sonra bile yüzlerde gülümseme bırakan oyun İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Bursa, Eskişehir ve birçok şehirde sahnelenmeye devam edecek. Biletler tüm dijital platformlarda satışa sunuldu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *