Uzun namlulu silahla PTT soygunu

Uzun namlulu silahla PTT soygunu
Beyoğlu’nda PTT şubesine gelen maskeli ve silahlı iki kişi, görevliyi silahla tehdit ettikten sonra veznede bulunan 2 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Olayı inceleyen polis, çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.
 Olay, saat 1000 sıralarında Piyalepaşa Mahallesi Gelincik Sokak üzerindeki Beyoğlu Belediyesi Semt Konağı içinde bulunan Piyalepaşa PTT Şubesinde meydana geldi. İddiaya göre ellerinde uzun namlulu silah ve tabanca bulunan yüzleri maskeli iki kişi, PTT şubesine gelerek gişe memuruna silah doğrultup kasadaki parayı vermesini söyledi. Şahıslar, veznede bulunan yaklaşık 2 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olay yerindeki incelemelerini sürdürdüğü sırada bir polis, basın mensuplarına tepki gösterdi. 

Şahısların maskeli olduğunu söyleyen gişe memuru Muhammed Akgül, “Bir anda kapıyı açtılar, iki tane maskeli şahıs vardı. Ne varsa parayı çıkar dediler. Ben ilk önce ciddiye almadım, toylardı daha. 17-20 yaşlarında biri kısa diğeri uzun boylu zayıflardı. Çok ısrar ettiler ‘parayı çıkar patlatırız kafanı’ diye. Ben de ‘gelin parayı alın’ dedim. Biri diğerine ‘sen git parayı al öbürü de sen git al’ diyordu. Biraz da korkuyorlardı. Sonra parayı masaya koydum, birisi gelip parayı aldı. Yüzleri maskeliydi. Birinde uzun namlulu silah, diğerinde tabanca vardı. Ne kadar aldıklarını bilmiyoruz, veznedeki arkadaşla hesap yapıp bakacağız.” dedi.

Şubedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.