Yıldırım Metris'te

Yıldırım Metris'te
Tutuklu yargılanacak Aziz Yıldırım Metris Cezaevi'ne getirildi.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Aziz Yıldırım, yoğun güvenlik önlemleri arasında Metris Cezaevi'ne getirildi.

Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar da Metris Cezaevi önünde toplandı. Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe bayrağını yakınca gerginlik başladı. Daha sonra polis ekipleri araya girerek taraftarları uzaklaştırdı. Bu sırada bazı taraftarlar yoldan geçen araçlara saldırdı. Başkan Yıldırım'ı taşıyan polis otomobilinin cezaevine geldiği sırada taraftarlar Yıldırım'ın bulunduğu aracın önüne atladı.Polis bu kişileri kısa sürede uzaklaştırdı.

Yıldırım'ın içinde bulunduğu otomobilin cezaevine girişinden sonra gerginlik yeniden başladı. Trabzonsporlu taraftarlar cezaevinin önündeki Fenerbahçeli taraftarlara saldımak istedi. Polis araya girerek grubu sakinleştirmeye çalıştı. Bir polis olaylar sırasında başından yaralandı. Polis joplarla olay çıkaranlara müdahale etti. Olay yerinde bulunan çevik kuvvet ekipleri grupları dağıtarak geniş güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan da Fenerbahçeli yöneticiler cezaevine gelerek bilgi almaya çalıştı. Yöneticiler bir süre sonra cezaevinden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.