Hoş Geldin Sarı Gelin

Emeğiyle, dişiyle, tırnağıyla, çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle bir makama gelmek kadar güzel bir şey olamaz.Bu sıfatları taşımakta kolay olmuyor. Bu sıfatları taşıyan gazetecilik geçmişi 15 yıla dayanan Silivri Haberdar gazetesi temsilcisi Fatma Sarıbıyık Yıldırım geçen pazartesi Haberdar gazetesinin haber  müdürlüğüne getirildi. Ne kadar isabetli bir karar, bu kararı alan Haberdar Genel Yayın Yönetmeni  sayın Mehmet Mert’e teşekkür etmek lazım… 
 

Yıllarını gazete muhabirliğinden tutunda reklam müdürlüğüne kısacası gazete mutfağında yetişmiş birisi olarak bu işin duayeni, kimin ne iş yaptığını ne görevi versen yapacağını çok iyi bilir. Mehmet Mert gelelim sarı geline, çiçeği burnunda müdürümüz aynı zamanda çiçeği burnunda yeni gelin onun için gelinlik resmini sizinle paylaşıyorum. Malumunuz yeni evlenen Fatma kızımız bir o kadar da güzel gelin oldu ki herkes maşallah demişti.
Bende bundan esinlenerek sarı gelin başlığı attım. Bir insana gelinlik bu kadar mı yakışır ve yakışmışta yine de maşallah Fatma kardeşimizi Silivri’de birçok kişiye sordum bende şaşırdım bu kadar sevildiğine,  Silivri’de herkes memnun haberdar gazetesinin haber müdürü olduğuna. Silivri halkı diyor ki Fatma anacımız haber müdürü oldu ama bakın Silivri’yi terk etmedi yine Silivri temsilciliğini yürütecek bundan da memnunuz.
 


 Bu Kadar Sevilme Anacım
Geçen gün Facebook’ta herkese açık sordum Fatma kızımızın hakkında ne biliyorsanız yazın, itiraf ediyorum özelden Fatma’nın arkadaşları yazdı. Hocam anacım lafını kullanmışsın bayıldık bunu özelikle yazarsan çok güzel olur. Peki dedim yazarım yazmam size ne? Anacım yine gülüyorlar bana, bu anacım lafını Fatma müdürümüz öyle bir zamanda kullanıyor ki laf şak diye yerine oturuyor benimde çok hoşuma gitti ne yapayım anacım diyip durdum. 
Sevgili okuyucularım Fatma müdürümüz bu makama kolay gelmemiştir. Yazdığım gibi bütün sıfatları taşımasına rağmen işine gelmeyen siyasetçilerden haksız yere çok eleştirilen Fatma kızımıza yaptığı dürüst haberciliği gazetenin yönetim kurulunun gözünden kaçmayarak hak etiği göreve getirilmiştir. Fatma kardeşimize haber müdürlüğü görevinde başarılar dilerim hak yerini buldu kolay gelsin anacım sana.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi