IŞiD BAHANE TERÖR ŞAHANE

Her zaman diyorum yinede yazıyorum Allah devletimize zeval vermesin. Sevgili okuyucularım, malumunuz son aylarda bu  ışid belası tüm dünyayı ayağa kaldırdı, emperyalist güçlerin beslediği yavru aslan bir gün gelip sahibini yeme zamanı. Hal böyle olunca bu sefer emperyalist güçler, çiçeği burnundaki terör örgütü ışidi yok etmek için çeşitli yollar denemeye başladılar. 
Adamlar öyle canavar yetiştirmişler ki kimseye acımak yok,her yeri yıkıp yakıyorlar adı da İslam devleti adına ben böyle islamı kabul etmiyorum… Yüce kitabımızda ne yazıyor öldürmeyeceksin ama bu adamlar resmen katliam yapıyorlar, hitler bile bunların yanında masum kalır.
Türkiye geç kaldı önceleri alttan, aldı rehineler kurtarıldıktan sonra biraz tavır değiştirdi ama geç kalındı, daha rehineler alındığında operasyon yapılmalıydı. Sayın devlet yetkililerimiz çok güzel politika izlemeli, Amerika’nın oyununa gelmemeli..

Bu lanet teröristleri besleyip eğitip el kaide gibi  dünyanın başına bela olarak saldılar, ayıklayın şimdi pirincin taşını. Kobani düşecek çıkacak bize ne kardeşim 30 yıldır mevcut terörü bitir ondan sonra sınır ötesi ne yaparsan yap.
Bakınız ışid bahane terör şahane iç savaşsa doğru sürükleniyoruz, ey Kürt kardeşlerimiz her şeyi anladıkta yakıp yıkma neden? sonra atamızın büstünü neden yakıyorsunuz? Atamız mı dedi ışide gidin? Kürtleri öldürün böyle yapmakla vatanımıza zarar veriyorsunuz. Oyuna gelmeyin lütfen sizler bu ülkenin asil unsurlarısınız bölücülük yapmayın. 
Sormak lazım Işid Kobani’de Kürtleri katlederken peki 30 yıl önce Siirt’te ilk kanlı terör baskını olduğunda, hem de çocuk kadın demeden Kürt vatandaşlarımızı katleden terör örgütünü neden protesto etmiyorsunuz? ışid bahane bence.



Kırmak yıkmak niye anlamadığım tek taraf burası biri bana açıklasın, halkını sabah işine götüren otobüsü yakmak niye? Atatürk’ün büstünü yakmak niye? trafik ışıklarını kırmak niye? esnafa zarar vermek niye? biri bana bunları açıklasın.Kürtçe eğitim dediniz oldu, Kürtçe konuşalım dediniz oldu, açılım yapalım dediniz oldu, cumhur başkanı seçilmende bir sakınca yoksa sen bu vatanın sahibisin, ha bunlarda yetmez dersen kim olursan ol vatan hainisin vesselam.
 Ben anlam veremiyorum ışid protesto ediliyor protestonun ışidle alakası yok, önüne geleni yak yık parçala bununda adı Kürt işid mi biraz uyanık olun oyuna gelmeyin.
 Emperyalist güçlerin tek amacı iç savaş çıkarmaktır, biraz duyarlı olun uyanık olun, bir söz duymuştum katılmıyorum ama Türkçe çevirisini söyleyelim vatanına ya sahip çık yada terk et, tek şans bu kaldı. Bir ülke vatandaşıysan seçilip başbakan cumhur başkanı oluyorsan, millet vekili oluyorsan,  o zaman kudurmak niye? ya sahip çıkalım yada terk edelim. 
Emperyalist güçler gelsin ülkeyi bölsün bakalım, o zaman ne yapacaksın? her yaptıklarına tamam ağabey demek zorunda kalacaksın. Güzelim ülkemizi bölmeyelim Türkiye cumhuriyeti bayrağı altında kardeşçe hep beraber yaşayalım. Bu vatan benim senin hepimizin tek yapacağımız Allahlımıza şükür, Atatürk’ümüze teşekkür etmek, böyle olmasaydı bakalım protesto kimi edecektin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi