Ataşehir sergisi kapılarını yeniden sanatseverlere açtı

Ataşehir sergisi kapılarını yeniden sanatseverlere açtı
Ulaşım da farklı ödeme seçenekleriyle şehrin yaşam kartına dönüşen İstanbul kart, İş Bankası’nın Türkiye genelinde anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecek.

İstanbulkart, alışverişlerde temassız ödeme imkanı sunuyor.

Toplu ulaşımda başta olmak üzere, perakende alışverişlerde, müzelerde, online ödemelerde ve lezzet noktalarında geçerli olan İstanbulkart şimdi de İş Bankası iş birliği ile tüm Türkiye’ye hızla yayılıyor. 

İş Bankası ile yapılan işbirliği çerçevesinde İstanbulkart, ön ödemeli kart özelliği ile İş Bankası’nın anlaşmalı üye işyerlerinde, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamalarında ödeme aracı olarak kullanılabiliyor ve kullanıcılarına temassız ödeme imkanı sunuyor.

İstanbulluların hayatını daha kolay hale getirmeyi hedefleyen İBB iştiraki BELBİM AŞ, İstanbulkart’ı şehrin yaşam kartı vizyonuyla şekillendirmeye başladığından beri ödeme ve yükleme ağını büyütmeye hızla devam ediyor. 

Milli bir banka olan İş Bankası’nın Türkiye’de en geniş ödeme ağına sahip olması, İstanbulkart’ın kullanım alanların yaygınlaşması açısından çok büyük önem taşıyor.

Üstelik İş Bankası işbirliği sadece fiziksel ödemelerle  sınırlı olmayacak. 

İstanbulkart kullanıcıları, “Maximum Mobil” uygulaması içinde yer alan firmaları ödemelerinde kullanılabilecek. Maximum Mobil’de yer alan ‘Gördüm Aldım’ menüsü içerisinden gıdadan teknolojiye farklı sektörlerde gerçekleştirilecek alışverişlerde, telefonlardaki NFC teknolojisiyle temassız ödeme yapılabilecek.

İşletme ve kurumların ödeme sistemlerine yönelik ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan, ticari hayatlarını cep telefonlarından yönetmelerini sağlayan İş Bankası’nın Maximum İşyerim uygulaması ile üye işyerleri cep telefonlarını POS cihazı gibi kullanıp İstanbulkart ile temassız ödeme de kabul edebiliyor. 

Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler tarafından tercih yapılan Maximum İşyerim uygulaması üzerinden İstanbulkart ile ödeme alınabilmesi, kartın kullanım ağın daha çok genişletilmesi için önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.