Bakırköy'ün hurdasına göz diktiler!

Bakırköy'ün hurdasına göz diktiler!
Bülent Kerimoğlu döneminde Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde vardiya amiri olarak görev yapan Murat Ç.'nin çıkma ev, hurda ve dönüşüm malzemelerini toplayarak haksız kazanç elde ettiği gerekçesiyle şikayet edildiği ortaya çıkmıştı.

Bülent Kerimoğlu döneminde Bakırköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde vardiya amiri olarak görev yapan Murat Ç.'nin çıkma ev, hurda ve dönüşüm malzemelerini toplayarak haksız kazanç elde ettiği gerekçesiyle şikayet edildiği ortaya çıkmıştı. Kaymakamlığın hakkında ön inceleme yaptığı ve soruşturma izni verdiği Murat Ç.'nin hala Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde amir olarak görev yapması dikkat çekti


BAKIRKÖY KAYMAKAMLIĞI SORUŞTURMA İZNİ VERDİ

Belediye başkanlığı boyunca eleştirilerin odağında olan Bülent Kerimoğlu döneminde patlak veren skandal, yeniden tartışmaya neden oldu. 2023 yılında CİMER'e yapılan müracatta Bakırköy Belediyesi'nin kadrolu olan ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde vardiya amiri olarak görev yapan Murat Ç.'nin çıkma ev, hurda ve dönüşüm malzemelerini toplayarak, haksız kazanç elde ettiği belirtildi. CİMER'e yapılan şikayet üzerine Bakırköy Kaymakamlığı harekete geçti. Hazırlanan ön inceleme dosyasında ilgili amir hakkında ortaya atılan iddiaların doğru olduğu belirtildi. Dosya doğrultusunda Murat Ç. hakkında soruşturma izni veren Kaymakamlık, konuyu yargıya taşıdı.

Haberin devamı gazetedamga.com.tr'de:

https://www.gazetedamga.com.tr/manset-haber/bakirkoyun-hurdasina-goz-diktiler-h181398.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.