Vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunan ve yürüyüşe öncülük eden Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İstanbul Bayrampaşa’da Kadir Gecesi’nin manevi atmosferi, kardeşlik yürüyüşüyle taçlandı. Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte yüzlerce vatandaş omuz omuza yürüyerek dostluk, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yürüyüş öncesinde Cem Sultan Camii önünde vatandaşlarla buluşan İbrahim Akın, kandil simidi ikram ederek vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik etti.
“Allah, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin”
Akın yaptığı konuşmada, “Bu mübarek gecenin başta Bayrampaşalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun. Allah, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı. Yürüyüşe Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili Akın’ın yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar ve Bayrampaşa Müftüsü Recep Eren ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından edilen dualarda, İslam âleminin huzuru ve dünya barışı için niyazda bulunuldu.
Kişisel saldırılar yapmayın: Yorumlarınızda diğer kullanıcıları veya kişileri hakaret içeren ifadelerle suçlamayın veya aşağılamayın.
Irkçı, cinsiyetçi veya ayrımcı yorumlar yapmayın: Yorumlarınızda ırk, cinsiyet, etnik köken, din, cinsel yönelim veya herhangi bir ayrımcılık unsuru içeren ifadeler kullanmayın.
Yasa dışı faaliyetleri özendirmeyin: Yorumlarınızda yasa dışı faaliyetleri özendiren veya teşvik eden ifadeler kullanmayın.
Özel bilgileri paylaşmayın: Yorumlarınızda başkalarının özel bilgilerini paylaşmayın, bu bilgiler kullanıcıların adını, telefon numarasını, adresini, e-posta adresini veya diğer özel bilgileri içerebilir.
Spam ve reklam yapmayın: Yorumlarınızda spam veya reklam içeren ifadeler kullanmayın. Yorumlarınızın reklam içermemesine özen gösterin.