Beyoğlu'na misafir geldi

Beyoğlu'na misafir geldi
Beyoğlu Belediyesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı İnsan Kaynağı Eğitim ve Geliştirme Dairesi Başkanlığı ile ortak yürüttüğü program kapsamında farklı tarihlerde Özbekistan’dan gelen üst düzey iki heyeti ağırladı

Beyoğlu Belediyesi ile Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bağlı Kamu Hizmetlerini Geliştirme Ajansı, Türk Devletleri Teşkilatı üye ve gözlemci ülkeler arasındaki “İnsan Kaynakları” alanı iş birlikleri kapsamında bir araya geldi. Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bağlı Kamu Hizmetlerini Geliştirme Ajansı’nın talebi üzerine Özbekistan üst düzey kamu yöneticilerinden oluşan heyet, bilgi ve deneyim edinme amacıyla Beyoğlu Belediyesi Şişhane ana binasında Beyoğlu Belediyesi Başkanı Haydar Ali Yıldız ve Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Kübra Gülal’ın nezaretinde ağırlandı.
 

Beyoğlu'nu gezdiler
Özbekistan’dan gelen ekibe başkan Haydar Ali Yıldız Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu’nu tanıtan bir sunum gerçekleştirirken başkan yardımcısı Kübra Gülal, heyetin Beyoğlu Belediyesi organizasyon şeması ve örgütlenme yapısına ilişkin sorularını yanıtladı. Program kapsamında her iki heyet de, Beyoğlu’nda turistik ve kültürel alanların tanıtımını içeren gezi etkinliklerinde bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.