Çatalca Belediyesi'nin acı günü

Çatalca Belediyesi'nin acı günü
Çatalca Belediyesi fen işleri müdürlüğünde şoför olarak görev yapan Sebahattin Kirazoğlu (53) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası yaşam veda etti. Üç çocuk babası Kirazoğlu’nun vefaatı başta ailesi olmak üzere sevenleri, dostları ve Çatalca Belediyesi

Çatalca Belediyesi fen işleri müdürlüğünde şoför olarak görev yapan Sebahattin Kirazoğlu (53) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası yaşam veda etti. Üç çocuk babası Kirazoğlu’nun vefaatı başta ailesi olmak üzere sevenleri, dostları ve Çatalca Belediyesindeki mesai arkadaşlarını derinden üzdü.

 

Çatalca Belediyesi Fen işleri müdürlüğünde şoför olarak görev yapan belediye personeli Sebahattin Kirazoğlu yaşama veda etti. Çatalca Belediyesinde ve çevresinde çalışkanlığı, dürüstlüğü, sevecen kişiliği ile tanınan 53 yaşındaki Kiraz oğlu Pazartesi günü aniden fenalaşınca Çatalca Devlet hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kirazoğlu doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama döndürülemedi.

Hastane de yaşama veda eden Sebahattin Kirazoğlunun cenazesi buradan alınarak Salı günü Çatalca Ferhatpaşa camiinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çatalca Ferhatpaşa Mezarlığına defnedildi. 

Sebahattin Kirazoğlunun cenaze törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Başkan yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer, Çatalca CHP İlçe Başkanı Süleymen Kolcuoğlu ve yönetim kurulu, Çatalca Belediyesi daire müdürleri, Çatalca Belediyesi çalışanları, sevenleri ve dostları katıldı. Cenaze töreninde hayli üzgün oldu gözlenen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara personeli Sebahattin Kirazoğlu’nun evine giderek ailesi ile de bir araya geldi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.