Çatalca'da Sağlık Seminerleri...

Çatalca'da Sağlık Seminerleri...
Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi ortak çalışma yaparak ilçede sağlık seminerleri yapıyor. Vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri, hastalıkları hakkında bilgi sahibi ve tedavi yollarını öğrenebil
Çatalca Belediyesi ve Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi tarafından ortaklaşa yapılan iki seminer kapsamında katılımcılara 0 – 2 Yaş Grubu Sık Görülen Çocuk Hastalıkları Beslenmeleri ve Sağlam Çocuk Takibi konulu seminer verildi. Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde yapılan diğer bir seminerde ise yeni  uygulamaya koyulan Aile Hekimliği Uygulaması da vatandaşlara anlatıldı.
 
Aile hekimliği ile ilgili Dr. Bekir Genç ve Eğitim Hemşiresi Mukaddes Serbes tarafından yeni uygulama hakkında bilgiler verilirken, 0 – 2 Yaş Grubu Sık Görülen Çocuk Hastalıkları Beslenmeleri ve Sağlam Çocuk Takibi seminerinde ise Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi doktorlarından Uzm. Dr. Ercüment Petmezci tarafından katılımcılara çeşitli bilgiler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.