İstanbul'da okullar 14 Mart'a kadar tatil

İstanbul'da okullar 14 Mart'a kadar tatil
Türkiye'yi esir alacak kar yağışı bazı illerde etkisini gösterirken başta İstanbul olmak üzere bazı illerde yüz yüzde eğitime ara verildi.

Buna göre; İstanbul, Bursa, Çanakkale, Bayburt, Kocaeli, Bingöl, Sakarya, Düzce, Bitlis, Balıkesir, Kars, Kastamonu, Bolu, Yalova, Tunceli, Ağrı ve Bilecik'te okullar tatil olacak.
Mart ayıyla birlikte herkes baharı beklerken tüm Türkiye, dondurucu soğuklarla karşılaştı. Bugünden itibaren yurt genelinde etkili olacak kar yağışı beraberinde bir dizi önlemleri de getirdi. Birçok ilde karda yaşanacak problemlerin önüne geçilmesi adına yüz yüze eğitime ara verildi.


İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren, ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, Kuran kursları, çeşitli kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları de özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.