KİPTAŞ Çatalca evleri satışları başladı

KİPTAŞ Çatalca evleri satışları başladı
KİPTAŞ’ın 2011 yılındaki ilk büyük projesi olan Çatalca’daki 1500 konuttan oluşan projenin 600 konutluk ilk etabının satışına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan tanıtım kokteyli ile start verildi.
İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Erguvankent Yapı Kooperatifi Başkanı ve Yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin de katıldığı kokteylde Çatalca KİPTAŞ konutları ile ilgili bilgiler verildi. Kokteylin ardından Çatalca KİPTAŞ konutlarının ilk üç tanesinin satışı İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım tarafından bizzat yapıldı. 
 
Çatalca KİPTAŞ konut projesi başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen tanıtım kokteylinin ardından Çatalca KİPTAŞ konutlarına müracaatlar alınmaya başlandı.
İBB’de yapılan tanıtım kokteylinde konuşan İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş; “KİPTAŞ bu güne kadar 25.300 konut yapmıştır. Şimdi Çatalca’da 1500 konut projesine başlanıyor. Çatalca Belediye Başkanımız bize geldi, buraya konut yapalım dedi. Bizde projeye başladık, bu projeyle artık Çatalca gibi ilçelerimiz günü birlik yazlık olarak değil, kalıcı ikametgâh olarak kullanılacaktır. Burası 550 bin metre kare içerisinde sosyal donatıları olan bir yaşam merkezi olacak. Buralarda konut sahibi olacaklara şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. Başkan Topbaş’ın konuşmasının ardından İBB’de kurulan KİPTAŞ müracaat masasından İBB Başkanı Dr. Kadir Topbaş tarafından Çatalca KİPTAŞ konutlarından ilk üç tanesinin satışı yapıldı. Dr. Kadir Topbaş, konut satın alan vatandaşlara hayırlı olsun temennilerinde bulundu.    
 
 İstanbul’un bir ucundan diğerine, İstanbullulara yaşayabilir modern mekanlar, konforlu ve kaliteli yaşam merkezleri kazandıran KİPTAŞ’ın kalitesiyle ERGUVAN KENT Çatalca’da yükseliyor.
KİPTAŞ, uyguladığı çağdaş konut standartlarını şimdi Çatalca’ya kazandırıyor. Karadeniz’le Marmara Denizi arasındaki bölgeye doğru büyüyen İstanbul’un yeni yüzü Çatalca’nın çam ormanlarına hakim tepesinde İstanbulluları yeni bir yaşam bekliyor.
KİPTAŞ’ın 2011 yılının ilk büyük projesi olan Erguvan Kent, toplam 1500 konuttan oluşuyor. 600 konutluk ilk etabının satışa sunulduğu Erguvan Kent, 75, 107 ve 125 m2’lik konutlardan oluşuyor.
ErguvanKent’te doğal ortam hayata renk katarken, okul, sağlık merkezi, cami, eğlence ve alışveriş merkezleri hemen yanı başında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum