NİHAYET ÇATALCA!

NİHAYET ÇATALCA!
Aylardır Çatalca 1/1000’lik imar planlarının Büyükşehir Belediye Meclisinden geçip geçmemesiyle yatıp kalkıyordu. Dün nihayet İBB meclisi bu planları geçirerek Çatalcalıların yüreğine adeta su serpmiş oldu…
 
2009 yılının sonundan başlayarak 2010 yılının tamamında Çatalca 1/1000’lik imar planlarıyla yatıp kalktı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara adeta İBB’ye kamp kurdu. Gece gündüz belediye meclis üyelerinden tutun İBB yetkili müdürlerin ofisini aşındırdı.
Ve en son Ekim görüşmeleri başladı. Günlerdir başta başkan Cem Kara olmak üzere tüm Çatalcalılar İBB meclis oturumlarının sonucunu bekledi. Dün görüşülen oturum sonunda nihayet Çatalca imarları oylamadan geçti ve ilçe halkı rahat bir nefes almış oldu.
 
KARA TEŞEKKÜR ETTİ
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her ne kadar bu kararı oylatana kadar tabir yerindeyse imanımız gevredi dese de yine de emeği geçenlere teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 1/1000’lik imar planlarının oylanmasıyla artık Çatalcalıların da çivi çakacaklarını, mesken yapacaklarını, kendilerine ve hayvanlarına yeni yuvalar yapacaklarını kaydeden Cem Kara bütün Çatalcalıların bundan böyle yeni projeler yeni atılımlara yatıp kalkacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.