SAHİLLERE AKIN ETTİLER

SAHİLLERE  AKIN ETTİLER
İstanbul’da sıcak hava nedeniyle bunalan vatandaşlar akşam saatlerinde park ve sahillere akın etti. Zeytinburnu Sahili'ne gelen vatandaşlar piknik yaparken, çocuklar oyun oynadı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre İstanbul'da öğlen saatlerinde sıcaklık 34 dereceyi gösterirken, hissedilen sıcaklık 36 derece olarak ölçüldü. Akşam saatlerinde ise sıcak nedeniyle evlerinde duramayanlar soluğu sahil ve parklarda aldı. Zeytinburnu Sahili'nde de ağaçlık ve serin alanlar vatandaşların akınına uğradı. Parka gelen vatandaşlar, yiyecek ve içeceklerini de yanlarında getirerek piknik yaparken, çocuklar oyun oynadı.

Evlerde durulmuyor

Sahilde ailesi ile vakit geçiren Seyfi Deniz, "Aslında keyiften çok, sıcaktan kaçıyoruz. Akşama kadar iş yoğunluğu oluyor. Tabii klimanın altında falan çalışıyoruz ama hava yinede bunaltıcı. Akşamda eve gittiğinde yazın sıcakta yapacak bir iş olmuyor. Genelde evde de doğru dürüst oturamıyorsun. Parkta, sahilde bize yakın. Buraya gelince nefes alabiliyoruz, ailecek oturabiliyoruz. Hiçbir sıkıntı olmuyor. Özellikle ağaçlarında verdiği gölgelikle, havayla denizin keyfini sürüyoruz burada. Aslında genelde biz hafta sonları kaçarız bu şekilde. Kahvaltı da falan, ama yazın da Zeytinburnu olsun, Florya olsun, Yeşilköy olsun çıkıyoruz. Tabii çocuklarla beraber" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.