Tiyatrolar, müzeler, İSMEK ay sonuna kadar kapalı

Tiyatrolar, müzeler, İSMEK ay sonuna kadar kapalı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul’da Koronavirüse karşı toplu taşımada alınan hijyen önlemlerini inceledi. bTedbirli olunması gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, "Mümkün olduğunca rahatsızlığı olanlar ve belirli yaş üstü insanların toplu taşımayı k

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da Koronavirüse karşı toplu taşımada alınan hijyen önlemlerini inceledi.Tedbirli olunması gerektiğinin altını çizen İmamoğlu, "Mümkün olduğunca rahatsızlığı olanlar ve belirli yaş üstü insanların seyahate çıkmamaları konusunda uyarmak isterim" dedi.

BU SINAVI GEÇECEĞİZ

Dünyanın Koronavirüs'le bir sınav verdiğini ifade Eden İmamoğlu, "Sağlık, beslenme, iklim değişikliği gibi unsurlar dünyayı etkiliyor. Dünyanın ortak kaderi birçok hususta dünya ortak hareket etmeli. Biz bu sınavı başarı ile geçeceğiz" dedi. 

39 İLÇE BELEDİYESİ İLE İRTİBATTAYIZ

Koronavirüs ile ilgili bir kriz masası oluşturduklarını belirten İmamoğlu. "Bu bir İstanbul meselesi. Sayın valimi aradım. Bakanlıktan gelen kararlara göre açıklama yapacağını söyledi. Ortak bir çalışma yürütüyoruz. Bugün öğleden sonra 39 ilçe belediyesi ile bir çalışma yürütüyoruz" dedi. 

MÜZE GEZİLERİ İPTAL


Virüse karşı alınan önlemleride anlatan İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Kültür sanat faaliyetleri ile ilgili Mart sonuna kadar iptal kararı alındı, İSMEK ay sonuna kadar kapalı, İBB'ye ait müze gezileri iptal edilecek. Belli bir yaş üstü insanlarımızın bugünlerde araçları kullanarak gezmelerini tavsiye etmiyoruz. Özellikle sağlık hassasiyeti olan kişiler buna hassasiyet göstermeli."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.