Türk girişimci kadınlardan Almanya'da kozmetik okulu

Türk girişimci kadınlardan Almanya'da kozmetik okulu
Kozmetik sektöründe çalışan ve Almanya´nın Essen kentinde bir araya gelerek kozmetik okulu açan iki Türk kadın girişimci, başka kadınlara da meslek edinme imkanı sunmayı hedefliyor
Yirmi yıldır cilt bakımı ve kuaför alanında çalışmalar yapan Sevgi Gelin ile on sekiz yıldır dermatolog olan Deniz Avcı, bir araya gelerek Essen´in Altendorf semtinde "Studio La Vie" adında bir kozmetik okulu açtı.

Studio La Vie´nin açılışı, kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Özellikle Almanya´ya sonradan gelen ve Almanca konuşamayan Türk bayanlar için böyle bir okula ihtiyaç olduğunu fark ederek yola çıktıklarını dile getiren Deniz Avcı ve Sevgi Gelin, Türkçe ve Almanca olarak verecekleri eğitim kurslarına, on sekiz yaşını doldurmuş olan ve kozmetik sektörüne ilgi duyan her bayanın kolayca katilabileceğini belirttiler.

Son teknolojiye uygun cihazlarıyla ve oldukça modern yapısıyla dikkat çeken La Vie adlı okulda, kozmetik alanında kariyer yapmak isteyen bayanlara, altı aylık ve bir yıllık şeklinde kurslar verilecek.

Kurslara katılacak bayanların, cilt bakımı, Epilasyon, Lazerli kıl bakımı, Ağda, Makyaj, Masaj, el ve ayak tırnak bakımı ve kalıcı makyaj gibi eğitimlerin verilmesi hedefleniyor.

Kurs eğitimlerini tamamlayanlara da, okul tarafından birer sertifika verileceği belirtildi.

Kozmetik okuluna katılmak isteyenlerin, 0201-4360845 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.