KAYMAKAM DEĞİL SANKİ PADİŞAH

Öncelikle belirtelim, vatanını milletini seven bayrağını seven Atatürk milliyetçisi biri olarak, sizlere belirtmek isterim ki devlet büyüklerimizin hakkında kim olursa olsun küfür ailesine hakaret edene karşıyım, ve her zaman karşı çıkmışımdır.  Yazacağım konu kaymakamın makamı değil kendisidir. Çünkü kim bilir ne zorluklarla  okumuş, bu yüce makama gelmiş ama, gelin görün ki herkese eşit davranılması gerektiği yerde, insanlar arasında ayrımcılık yaparak bu CHP’li bu MHP’li bu onda bu şundan diyerek insanların arasında ayrımcılık yaparak, mülkü amir olarak ilçemize zarar vermektedir. Benim kaymakamım herkese eşit davranmalı, hangi görüşte olursa olsun kaymakam makamı ilçenin Cumhurbaşkanıdır, tarafsız olmalıdır ama sayın Taşdan sanki bir partinin ilçe başkanıymış gibi, hareket ediyor. İnsanlar arasında şu partili bu partili diye ona göre tavır belirliyor.

 işte örnek… 
                      TÜRKİYE ŞAMPİYONASINI SON ANDA  NEDEN İPTAL ETTİN? 
Yaklaşık 15 gündür Çatalca’da yapılan Ata savunma sanatı Türkiye şampiyonası konuşuluyor. Okumuşsunuzdur Kaymakam  önceden izin verip de son dakikada verdiği izni emirle Milli Eğitim  şube  müdürü Turgay beye telefonla bildirmesi, için talimat vermesi ve hiç bir gerekçe göstermeden. Gazetelerde okumuşsunuzdur, 20 İlimiz en az 40 ilçeden minik sporcularımız Türkiye şampiyonasına katılmak için, uzak illerden kalkıp Çatalca’ya geldiler. Binlerce sporcu ve aileleri herkes Çatalca’da, insan mülk amir olarak gurur duyması gerekirken tam tersi engel oluyorsun, bundan sonra Çatalca’da size kim inanır? Çatalca karate spor kulübü olarak ilçemizi en güzel şekilde dünyaya tanıtıyorum, bana ödül vermeniz gerekirken tam tersi engel oldunuz. Türkiye şampiyonasını en güzel şekilde yaptık, Allah Cem Kara’dan razı olsun, büyük bir faciayı önledi yoksa ilçemiz rezil olacaktı.
                                 
 YOKSA ATA İSMİNDENMİ ÇEKİNDİNİZ? 
İzin iptalinin 2 gerekçesi olabilirdi, birincisi gazete köşemde Gürpınar köyü ile ilgili yazı,ikincisi Türkiye şampiyonasının Ata olması, bundan dolayı Çatalca Milli Eğitim  şube müdürü dedi ki Kaymakam bey diyor, salona CHP ve Atatürkçü düşünce derneğinin  üyeleri toplanacak provokatörlük yapacaklar. Hani dedim ya ismi Ata olduğu için korkmuş olabilir yanıldı, Allah aşkına 8 ve 9 yaşındaki çocuklara nasıl provokatör dersin ülkenin her yerinden
insanlar gelmiş, kapalısı açığı kara çarşaflısı hepsi pırıl pırıl ülkemizin insanları böyle bir şey olur mu? Ama ne yazık ki seni alkışlarla protesto ettiler, bizler bu ülkenin evlatları değimliyiz? Bizleri daracık yere mahkum edene herkes beddua okudu ve gelenlerin çoğu namazında niyazında insanlardı. Belediyemiz ve Kültür Müdürümüzden, personelinden Allah razı olsun. 

Gelen insanlarımızın içinde çoğu 5 vakit namaz kılan vardı, en üst katı boşaltarak insanlarımıza namaz kılmaları için yer temin etiler, işte bundandır ki insan kabullenemiyor. Bu yurdumun insanlarına nasıl provokatör dersin? Bütün bu nedenlerden dolayı Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Türkiye halkından ya özür dileyecek yada ömür boyu bu insanların vebali ile yaşayacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi