Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Kent Konseyi Kadınları çalışıyor

Kent Konseyi Kadınları çalışıyor

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi çalışma grubu Dilruba Önal öncülüğünde kadınlar hayat kurtarıyor projesi adı altında Silivri'deki bayanlara ilk yardım kursu başlattı. 6 ay sürecek olan projeye Silivri Hayat hastanesi destek veriyor. Hayat hastanesi doktorlarının kurs vereceği ev hanımları temel ilk yardım bilgisi öğreniyor. Olası bir kaza veya gereklilik halinde artık Silivrili hanımlar ilk yardımı yapabilecek yeterliliğe sahip olacaklar. Önal ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Çalışan, üreten, proje geliştiren bir ekibin var olduğunu bilmek çok güzel. Sürekli kurulan komisyon ve grupların sadece kağıt üzerinde kalmayıp birşeyler yapması, yapabilmesi...
Kılıçdaroğlu Silivri'ye geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi, Sarıyer Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim toplantısı kapsamında Silivri'de buluşuyor. Türkiye genelindeki tüm ilçe başkanlarının katılacağı toplantı büyük olasılıkla basına kapalı gerçekleşecek. 2 gün sürecek toplantı 30 Ekim günü başlayacak. Kılıçdaroğlu ve ekibi Silivri Klasis Resort Hotel'de konaklayacak. Toplantıya katılacak olan genel başkan Kılıçdaroğlu'nun ilçe belediyesini ziyaret edip etmeyeceği henüz belirsiz. Ancak ev sahipliğini CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci yapacak. Silivri, ilk kez Türkiye genelinde CHP ilçe başkanlarını ve Genel Başkanını Silivri'de bu kadar kapsamlı ve uzun süreli bir etkinlikte ağırlayacak.
Silivri Postası
Gazeteci meslektaşlarımdan Tolga Emek kendi gazetesini kurdu, medya patronu oldu sonunda. Haftalık olarak yayınlanacak olan Silivri Postası gazetesi ilk sayısı ile merhaba dedi Silivrililere... Oldukça güzel ve kaliteli bir içerikle başladı yayın hayatına. Dilerim aynı azim ve kararlılıkla da devam eder. Silivri Postası'na da yayın hayatında başarı dileklerimi ileterek meslektaşım Tolga Emek'i kutluyorum.
 
Silivri'nin en büyük sirki kurulmuş
1 hafta boyunca Silivri bu büyük sirke bayıla bayıla gidecek ve muhteşem gösteriler izleyecek. Palyaço'dan akıllı köpeğe, aslanına kaplanına ev sahipliği yapacak sirkimiz. Silivri'nin en büyük sirki deniliyor bu sirk için. Silivri'de sirke para vermeye gerek var mı bilemiyorum ama yine de gidip izleyeceğim bende. Hayırlı olsun sirkimizde ilçemize. Amatörünü her gün izlemeye alışığız biz bu manzaranın bu ilçede de, profesyonel ellerce hazırlanmış olanını da gidip bir görelim, belki değişik bir şeylere rastlarız.
 
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi