3 günlük kutlama

3 günlük kutlama
Küçükçekmece Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikler 26 Nisan tarihine kadar devam edecek

Küçükçekmece Belediyesi önündeki tören alanında gerçekleştirilen anma töreni ve Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk bırakılması ile başladı. Törene Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve beraberindeki ilçe protokolü ile çocuklar katıldı. Çebi, bayramın en güzel geleneklerinden biri olan koltuk devri kapsamında, koltuğunu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Alin Cansu Karadağ’a bırakarak çocukların taleplerini dinledi.

Umudumuz güçleniyor

Tüm çocukların bayramını kutlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi 23 Nisan mesajında, “1920’de başlayan ve süregelen gelişmelerle geleceğimiz olan çocuklarımıza emanet edilen, umut ve ışığın simgesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün 'küçük hanımlar, küçük beyler' hitabıyla başlattığı bu yolculuk, bizi geleceğe taşıyan umudu daha da güçlendiriyor. Baharın sesiyle gelen 23 Nisan Küçükçekmece’mizde kutlamalarla adeta coşkuya dönüştü. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Palyaço gösterisi

Kutlamalar kapsamında Bilgi Evleri, Müzik Akademisi ve Gündüz Çocuk Bakımevleri’nde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Küçükçekmece Gölü kenarında gerçekleştirilen kutlama programına katılan yüzlerce çocuk, müzik dinletileri, yüz boyama, palyaço gösterisi, şiir dinletisi, bubble şov ve çocuk oyunları ile keyifli bir gün geçirdi. 23 Nisan kutlama programları müzik dinletisi ve halk danslarıyla 24-25-26 nisan tarihlerinde saat 20.00 itibariyle ilçedeki kültür merkezlerinde devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.