34. Şile Festivali Doludizgin devam ediyor

34. Şile Festivali Doludizgin devam ediyor
14 Ağustos’ta başlayan bugün tamamlanacak festival tüm hafta ünlü sanatçılara ev sahipliği yaptı

Sanatın ve kültürel etkinliklerin doludizgin yaşandığı 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde ünlü isimler sevenleriyle bir aradalar. Festivalde sahne alan isimler Emre Altuğ, Can Gox ve Adamlar, Murat Dalkılıç, Oğuzhan Koç…

Geçtiğimiz hafta festival korteji ile başlayan Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirdiği konserleriyle beğenileri topladı.

İlk gün pop sanatçısı Emre Altuğ sahnedeydi. Festivalin açılışını sevenleriyle birlikte en güzel şarkılarını söyleyerek açılışı yaptı.

Festivalin ikinci gününde Rubato sevenlerinin karşısına çıktı. Müzik ve kültürel etkinliklerin bir arada olduğu gecede Şile Meydanı Rubato’nun şarkıları eşliğinde eğlendi.

Çarşamba günü sevilen grup Madrigal dopdolu bir konser verdi. İzleyicilerin de keyifle eşlik ettiği Rubato konseri yerini 17 Ağustos Perşembe akşamı Can Gox ve Adamlar’a bıraktı. Akıllarda yer eden tarzıyla Can Gox ve sonrasında son dönemin en sevilen gruplarından Adamlar sahneye çıktı. Son dönemin popüler gruplarından Adamlar, hit şarkılarıyla muhteşem bir performans sergileyerek festivalde eğlenceyi zirveye çıkardı.

Cuma günü dokuma sanatçısı ve tasarımcı Fırat Neziroğlu deniz üstünde dokuma performansı gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği "Yıldızlara Nakşetmek" adlı dokuma performansı izleyenleri mest etti. Bu performansın ardından ise önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul Milletvekili Murat Kurum'un katılımıyla Kültürel Mirasın Yeni Koruyucuları Ödülleri sahiplerine verildi.

Festivalde Cuma akşamı Murat Dalkılıç sahne alarak festivale gelenleri coşturdu. Festival 19 Ağustos Cumartesi akşamı Oğuzhan Koç ve en sevilen şarkılarıyla devam etti. Festival 20 Ağustos Pazar günü saat 20.30’da ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ı ağırlamaya hazırlanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.