Aday 'Çoğunluk'u

Aday 'Çoğunluk'u
4. Yeşilçam Ödülleri adayları belli oldu. Yönetmen Seren Yüce'nin 'Çoğunluk' adlı filmi 13 dalın 11'inde aday gösterildi. Cem Yılmaz, 'En İyi Erkek Oyuncu', Demer Evgar ise 'En İyi Kadın Oyuncu' dallarında yarışacak

Turkcell'in ana sponsorluğunda, Beyoğlu Belediyesi ile TÜRSAK Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 4. Yeşilçam Ödülleri'nin adayları Rahmi Koç Müzesi'nde verilen davette açıklandı. İşte adaylar:

- En İyi Film: Av Mevsimi, Çoğunluk, Eyvah Eyvah, Kavşak, Kosmos, Yahşi Batı. 
- En İyi Yönetmen: Selim Demirdelen (Kavşak), Reha Erdem (Kosmos), Ömer Faruk Sorak (Yahşi Batı), Yavuz Turgul (Av Mevsimi) ve Seren Yüce (Çoğunluk). 
- En İyi Erkek Oyuncu: Tansu Biçer (Beş Şehir), Güven Kıraç (Kavşak), Bartu Küçükçağlayan (Çoğunluk), Sermet Yeşil (Kosmos) ve Cem Yılmaz (Yahşi Batı).
 - En İyi Kadın Oyuncu: Demet Akbağ (Eyvah Eyvah), Sevinç Erbulak (Prensesin Uykusu), Demet Evgar (Yahşi Batı), Esme Madra (Çoğunluk) ve Türkü Turan (Kosmos).

İLK FİLMİYLE 'ALTIN PORTAKAL' ALMIŞTI
'Yaşamın Kıyısında', 'Takva' ve 'Pandora'nın Kutusu' gibi yapımlarda yönetmen yardımcısı olarak görev yapan Seren Yüce, ilk filmi 'Çoğunluk'la 47. Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Film' ödülünü almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.