BEYLİKDÜZÜ, ŞİİR VE SIRA GECESİYLE MEST OLDU

BEYLİKDÜZÜ, ŞİİR VE SIRA GECESİYLE MEST OLDU
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde her akşam farklı bir heyecan yaşayan Beylikdüzü halkı şiir ve sıra gecesi ile mest oldu.
Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayına özel organizasyonları ile vatandaşın karşısına çıkmaya devam ediyor. İlk olarak sahne alan, kendine has üslubu ile halkın gönlünde özel bir yeri olan Bedirhan Gökçe, şiirleriyle Beylikdüzü halkına manalı bir akşam yaşattı. Teravih namazı sonrası başlayan Urfa Sıra Gecesi’nde ise sıra gecelerinin üstadı Zekeriya Ünlü ve ekibi, vatandaşlara unutulmaz bir performans sundu. Söylediği türkülerle, zaman zaman duygulu anlar yaşatan Ünlü, hareketli ezgilerle ise alanı coşturdu.  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ise Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına ünlü isimlere çiçek takdim etti. Gökçe ve Ünlü, kendilerini hayranlarıyla buluşturan Başkan Uzun ve ekibine teşekkür etiler. Program aralarında ise çocuklara yönelik çeşitli yarışma ve oyunlar sahnelendi.

“En Kaliteli Hizmeti Vermeye Gayret Ediyoruz”

Başkan Uzun, sokak iftarında ise havuz başında Bizimkentlilerle bir araya geldi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile tek tek masaları dolaşan Başkan Uzun, vatandaşları selamladı. İftar alanında konuşan Başkan Uzun, Bizimkentkilerle iftar programında bir araya gelerek, ramazanın bereketi ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Uzun, Metobüsün bu projelerden olduğunu ifade etti. Metroya da en kısa sürede başlanacağını müjdeleyen Başkan Uzun, diğer farklı projelerle bölgeyi İstanbul’un en önemli cazibe merkezlerinden biri haline getireceklerini dile getirdi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de konuşmasında, partisinin hükümet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyesi kadroları ile ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı. Bülbüllü, Bizimkentlilerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.