"Beylikdüzü'nde Yaşam" Fotoğraflarla Ölümsüzleşti

"Beylikdüzü'nde Yaşam" Fotoğraflarla Ölümsüzleşti
Beylikdüzü Belediyesi'nin"Beylikdüzü'nde Yaşam"ı sanatçıların da gözünden görmek adına düzenlediği fotoğraf yarışması amatör ve profesyonel birçok sanatçının katılımıyla sonuçlandı.
Ödülleri sahiplerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Jüri Başkanı Gültekin Çizgin birlikte verdi. Kadrajlarını Beylikdüzü için ayarlayan sanatçıların eseri içinden ödüle layık görülenler Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde 5-10 Aralık tarihleri arasında sergilenecek.
Kültür ve sanatla büyüyen Beylikdüzü'nde, "Beylikdüzü'nde Yaşam" konulu fotoğraf yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği, amatör ve profesyonel 262 sanatçının katılımı ile sonuçlanan yarışmanın ödül töreni Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla yapıldı.
Beylikdüzü'nün ölümsüzleştiği 895 eser içinden 44 eserden, birinciye 5 bin Türk Lirası, ikinciye 3 bin Türk Lirası, üçüncüye 2 bin Türk Lirası ödül verilecek. Aynı zamanda 750 Türk Lirası mansiyon ve 200 Türk Lirası sergileme bedeli eser sahiplerine Başkan İmamoğlu ve jüri başkanı Gültekin Çizgin tarafından verildi.


Birincilik ödülünü "Beylikdüzü'ne ilk kez bu yarışma sayesinde geldim ve gezdikçe güzellikleri keşfettim. Özellikle sahil ve balık hali çok güzel görüntüler verdi" diyen Kayhan Güç'ün "Ağlar" isimli çalışması aldı. 2'incilik ve 3'üncülük ödülünü ise "Balık Hali" ve "Gürpınar'da Müzik" isimli çalışmalarıyla Emre Soytürk aldı. Başkan İmamoğlu tören öncesi yaptığı konuşmada fotoğraf yarışmalarının devam edeceğini müjdeleyerek, "Sanatçılar Beylikdüzü'nün en güzel ortamlarını ve anlarını fotoğrafladılar. Fotoğrafçılık çok değerli ve son zamanlarda rağbet gören bir sanat dalı. Onlar bizler gibi değiller bakıyor ve görüyorlar. Bu sergi ile bize de ışık tutan güzel görüntüler ortaya çıktı. Bu tarz organizasyonları yine tekrarlayacağız" dedi. 

 "Beylikdüzü'nde Yaşam'ı" kadrajlarını Beylikdüzü için ayarlayan sanatçıların gözünden görmek isteyenler için eserler 5-10 Aralık 2015 tarihleri arasında Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.